Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Zsolnay porcelán boltunkat 1994-ben nyitottuk meg, a XIII. kerületi Pozsonyi úton, webáruházunk pedig 2019-ben. Üzletünkben a Zsolnay termékek mellett a porcelánokhoz minőségben illő ólomkristály poharakat és dísztárgyakat, kézzel hímzett asztalterítőket, kézzel festett lámpaburákat, valamint rozsdamentes evőeszközöket is forgalmazunk. Választékunkat tovább bővítettük üveg, és díszüveg ajándéktárgyakkal is. (Készleteinken belül egyaránt megtalálhatják a mindennapi használatra alkalmas natúr fehér, a kevésbé díszített, valamint az exkluzív kézi festésű szetteket is.) Készleteink kínálatában nem csak a visszafogott letisztult stílus jelenik meg, hanem az exkluzív sűrű mintázatú kézzel festett termékek is. Itt mindenki megtalálhatja a saját stílusát, legyen szó hétköznapi használatról, vagy egy díszes vacsoravárásról.

Az ajándéktárgyak folyamatosan bővülő választékából csak néhány újdonságot említenénk: faliképek, ékszerek, irodai szettek, melyek önállóan vagy akár együtt - díszdobozos szettben - is kérhetők. Pirogránit termékek is kaphatóak nálunk: kályhacsempék, épületdíszítő elemek, bútorbetétek, kaspók és egyéb dísztárgyak.

Családi vállalkozásban működő üzletünk különleges kapcsolatban áll a Zsolnay tervezőosztályával, így a mindenkori kollekciók mellett egy-két igazi ritkaság, tömeggyártásra nem bocsátott egyedi dísztárgy is megtalálható a polcokon.

Fontosnak tartjuk vevőink korrekt kiszolgálását, az előforduló egyedi rendelések mihamarabbi teljesítését. Cégünk külföldi, és tengeren túli megrendeléseket is teljesít, komplett lebonyolítással. 

Az elmúlt években vevőink kérései miatt döntöttünk úgy, hogy bővítjük választékunkat.

Így a már forgalmazott termékek mellett bevezetésre kerültek Hollóházi, Kalocsai porcelánok, valamint Klimt, Mucha, Van Gogh, Monet és más festők festményeinek felhasználásával gyártott porcelán-, üveg használati és dísztárgyak is.

Azért hogy ne legyen probléma egy étkező asztal megterítése sem, nálunk meg tudják venni a porcelánokhoz, üvegárukhoz passzoló, szabadon variálható asztali dekorációs kellékeket is.

A „magyaros” termékek bővítése régi álmunk volt, most már ez is megvalósult, - jelenleg - táskák, különböző ékszerek vonatkozásában.

Felgyorsult világunk, és a megváltozott vásárlói szokások miatt a továbbiakban webáruházunkban tudnak vásárolni, Porcelán és Kristály Exkluzív márkák Szaküzlete-ként találnak meg bennünket.

Célunk mindig is a minőségi termékek forgalmazása volt, lehetőleg magyar gyártóktól. Termékeink nagyobb százaléka Magyarországról származik, ugyanakkor külföldi partnereink kiválasztása során is törekedtünk a megbízhatóságra.

Szeretjük a különleges, egyedi termékeket, ezért állandóan keressük, kutatjuk is őket.

Reméljük a megtalált kincsek Önöknek is örömet fognak szerezni.

 

Köszönjük figyelmüket, és tisztelettel várjuk Önöket webáruházunkban!

Keresés